El projecte

La finalitat d’aquest projecte formatiu és, per una banda, sensibilitzar als joves sobre problemàtiques socials que afecten la societat en la qual viuen i, d’aquesta manera, estimular el seu creixement personal i llur potencial com a agents actius de canvi social.

Per una altra, es pretén la seva implicació en el procés de creació audiovisual, en un entorn formatiu en el qual puguin expressar-se i treballar aquests temes de manera crítica i reflexiva, alhora que se’ls proporcionen eines útils per al desenvolupament d’aquesta activitat creativa.

 

QUI SOM?

L’equip està format per dues persones amb coneixements i experiència en la producció i realització de projectes audiovisuals.

Sac-Nicté García (@SacNicteGarciaG). Sóc antropòloga i realitzadora audiovisual. He dirigit i produït diversos documentals. També he treballat com a càmera, editora i tutora en altres projectes.

Joan López (@joan_andorra). Sóc periodista al sector audiovisual. Treballo a Ràdio i Televisió d’Andorra. Condueixo un programa de ràdio especialitzat en esports. He dirigit els documentals La Ronda dels Somnis i Herois.

Junts vam fundar la productora Produccions Pelegrines amb la qual duem a terme treballs audiovisuals com ara documentals, publicitat i vídeos corporatius i també tallers de formació audiovisual.

ANTECEDENTS

Aquests tallers tenen el seu origen en el curs d’actualització en Cooperació Internacional i Voluntariat de la Universitat d’Andorra (2013-2014), on vam presentar el projecte ‘Aprenent a Cooperar’ amb el qual vam guanyar un premi atorgat per la Fundació BPA per portar-lo a terme.

Vam treballar-hi plegats un equip format per Sergi Bulbena, Sac-Nicté García, Montse Llorente i Joan López. Del grup inicial, ara quedem la Sac-Nicté i el Joan. Tant el Sergi com la Montse han iniciat cadascú una nova etapa fora d’Andorra, tot i que comptem amb el seu suport des de la distància! .

foto-premi-bpa-10616054_1502024223376548_2645386742858563654_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s